Politică

Valeriu Tabără, rănit în urma unui accident rutier produs în Timiş

Valeriu Tabără, rănit în urma unui accident rutier produs în Timiş

Autor: Mona Hera, Liliana Iedu

07.12.2012, 16:16 703

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Izvin spre Recaş, după ce autoturismul Dacia Logan condus de deputatul PDL Valeriu Tabără a lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Valeriu Tabără era singur în maşină.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că din primele cercetări reiese că accidentul a avut loc după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă, iar potrivit poliţiştilor aflaţi la locul accidentului Valeriu Tabără este conştient, însă a spus că nu îşi poate mişca picioarele.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara, Liana Dacilescu, a declarat că Valeriu Tabără va fi transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara, însă nu a putut da informaţii despre starea acestuia.

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără, în vârstă de 63 de ani, candidează pentru cel de-al cincilea mandat de deputat, în colegiul electoral din zona Recaş din judeţul Timiş.

La jumătatea lunii septembrie, fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără a fost supus unei intervenţii chirurgicale de tip by-pass la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO