Politică

Vanghelie, după declaraţiile lui Dragnea: Dacă vrea, spun când Coldea şi Kovesi au fost la el acasă

Vanghelie, după declaraţiile lui Dragnea: Dacă vrea,...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

24.06.2018, 14:09 1289

Marian Vanghelie a afirmat că procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, au fost des la Liviu Dragnea acasă. Vanghelie a lansat afirmaţiile după declaraţiile liderului PSD potrivit cărora nu îi este teamă de anumite persoane publice. 

„Anunţul domnului Dragnea este atât de târziu şi atât de slab, încât nu am înţeles nimic. (...) Dacă vrea, eu spun datele exacte când domnul Coldea şi doamna Kovesi au fost la el acasă, la domnul Dragnea. Am foarte multe dovezi. Puteţi să mă întrebaţi. Nu sunt vorbe în vânt. Au fost şi singuri, şi împreună - domnul Coldea, la domnul Dragnea acasă. (...) Astăzi încearcă să ne spună că nu îi e frică, dar cu un glas de pisică. Dar de ce nu a spus de domnul Coldea şi de doamna Kovesi? De ce spune doar de oamenii politici? De ce nu spune: Nu mi-e frică de Kovesi, de Coldea, pentru că a negociat cu ei şi îi e ruşine de ruşinea lui. După doi-trei ani de zile, e penibil să spui că tu vrei deciziile rapide. (...) Spune adevărul: ţi-e frică de Coldea când se întâlneşte cu Dâncu în numele tău?”, a spus Marian Vanghelie, la Antena3.

"Rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt şi le voi duce. Rămân şi în conducerea majorităţii parlamentare împreună cu domnul Călin Popescu Tăriceanu. Nu va trece moţiunea de cenzură. În schimb, şi eu şi colegii mei am decis astăzi să fim mult mai fermi şi mult mai radicali cu tot ceea ce trebuie să facem", a mai spus liderul PSD, Liviu Dragnea, după decizia magistraţilor de la instanţa supremă. Dragnea a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul DGASPC.

Liviu Dragnea şi-a încheiat declaraţia precizând că nu îl sperie nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig, nici Lucian Pahonţu, nici Laura Codruţa Kovesi, nici Traian Băsescu, nici Victor Ponta, nici Gabriel Oprea şi nici alţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO