Politică

Vanghelie, în premieră cu elicopterul: construcţiile din Bucureşti se văd "una grasă, una slabă"

Vanghelie, în premieră cu elicopterul: construcţiile din Bucureşti se văd "una grasă, una slabă"

Autor: Dadacus Liviu Cristinel

06.04.2011, 18:59 28

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat,miercuri, că, din elicopter, clădirile din Bucureşti se văd "unagrasă", alta "slabă", el apreciind că această privelişte este "uncirc".


"Din păcate, am schimbat PUG-ul ăsta, care a existat, care n-aexistat, l-am schimbat prin PUZ-uri şi l-am dezmembrat şi acumane-am trezit după 20 de ani că construcţiile sunt una mai grasă,una mai slabă, una mai înaltă, una mai mică, iarăşi două grase,iarăşi una mai slabă. Dacă vă uitaţi de sus, este un circ, pebune", a spus Vanghelie.


El a arătat că a experimentat în elicopter, fiind pentru prima datăcând zboară, "momente tari". "Au fost momente tari, nu senzaţiitari. Emoţii am avut un pic, dacă e pentru prima dată...", a spusVanghelie.


El a precizat căre o problemă cu "investitorii strategici" careridică maşinile pentru 200 de euro. "Am o problemă cu investitoriiăştia strategici, care ridică maşinile pe 200 de euro. E cea maimare mizerie, atâta timp cât tu nu-i dai alternativă. Ce credeţi,că eu nu puteam să găsesc un investotor strategic din ăsta înSectorul 5? Ce naiba, asta e un circ, e o maimuţăreală, punem peunii să ridice cu japca maşinile. Le nenoroceşti şi maşinile, leiei şi 200 de euro, e bătaie de joc", a spus Vanghelie.


El a menţionat că îi lasă pe aceşti "investitori strategici" în"adormire", ca la masonerie."Eu îi las în adormire, ca lamasonerie, îi las în adormire pentru Sectorul 5. Eu am comunicat cucetăţenii şi mi-au zis să-i lăsăm în adormir sau să îi trimitem încelelalte sectoare, unde se poate crea o concurenţă, în loc să leia 200 de euro, să le a 210 euro", a mai spus Vanghelie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO