Politică

Vicepremierul liberal Daniel Chiţoiu demisionează din Guvern. "Sunt o persoană care muncesc 18 ore/zi"

Vicepremierul liberal Daniel Chiţoiu demisionează din...

Autor: Andi Manciu

06.02.2014, 18:41 935

Daniel Chiţoiu a declarat, joi seară, că pleacă din Guvern pentru activitatea politică din PNL, fiind an electoral, el menţionând că este un om care munceşte 18 ore pe zi.

El a anunţat că va prelua interimar funcţia de secretar general al PNL. "Am decis să mă implic mai activ în activitatea PNL, preluând interimar Secretariatul General al Partidului, ţinând cont de faptul că avem două momente electorale foarte importante în acest an: alegerile europarlamentare şi alegerile prezidenţiale. Eu sunt un om de partid, sunt un om vechi în partid, am o colaborare foarte bună cu toţi colegii mei din conducerea partidului şi cu toate organizaţiile din PNL şi de aceea m-am hotărât să preiau această funcţie", a susţinut Chiţoiu.

El a susţinut că s-a retras pentru că activitatea desfăşurată în Guvern nu i-ar fi permis să ocupe şi funcţia.

"Am o colaborare foarte bună cu toţi colegii", a spus Chiţoiu.

Chiţoiu a spus că se retrage din Guvern pentru că activitatea politică nu îi mai permite să fie în Guvern.

"Sunt o persoană care muncesc 18 ore pe zi", a mai spus Chiţoiu.

Atât Daniel Chiţoiu, cât şi Crin Antonescu, au negat faptul că retragerea actualului vicepremier ale legătură cu măsura reeşalonării creditelor pentru populaţie.

De asemenea, actualul ministru de Finanţe a precizat că la predarea mandatului va susţine o conferinţă de presă în care va prezenta activitatea sa la minister.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat, joi seară, că Daniel Chiţoiu a decis să demisioneze din Guvern.

Surse politice declarau anterior pentru MEDIAFAX că vicepremierul liberal Daniel Chiţoiu, ministru al Finanţelor, demisionează din Guvern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO