Politică

Vicepreşedintele PSD, Lia Olguţa Vasilescu: Sunt un milion de tertipuri parlamentare cât să nu ajungem la vot şi a doua oară

Vicepreşedintele PSD, Lia Olguţa Vasilescu: Sunt un...

Autor: Gabriel Pecheanu

25.06.2017, 21:01 2183

"Să ştiţi că sunt un milion de tertipuri parlamentare cât să nu ajungem la vot şi a doua oară. Pur şi simplu, Biroul Permanent nu trece pe ordinea de zi. În Biroul Permanent este majoritate pe actuala coaliţie. Dar nu se va ajunge acolo, pentru că nu este cazul să se ajungă acolo", a declarat Lia Olguţa Vasilescu la Antena 3.

Ea a dat ca exemplu desemnarea lui Lucian Croitoru precizat că preşedintele va ”testa” majoritatea luni, în cadrul consultărilor de la Palatul Cotroceni.

De asemenea, ea a ţinut să avertizeze că ”99%” dintre numele vehiculate în spaţiul public pentru a prelua mandatul de premier nu au fost luate în calcul.

”Ce a apărut în spaţiul public s-ar putea să nu aibă niciun fel de legătură cu ce se va vota în CEx, aşa cum am văzut foarte multe nume în decembrie şi niciunul nu a fost cel cu care a mers Liviu Dragnea la Cotroceni”, a mai spus Vasilescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO