Politică

Victor Ponta mergea spre aeroportul din Istanbul şi a fost întors din drum, după atentat

Victor Ponta mergea spre aeroportul din Istanbul şi a...

Autor: Mediafax

29.06.2016, 00:33 537

Victor Ponta a precizat, pentru MEDIAFAX, că se afla în maşină, în drum spre aeroport, însă a fost obligat de autorităţi să se întoarcă, ca urmare a atentatelor care au avut loc marţi seara pe aeroportul din Istanbul.

Ponta a precizat că se va întoarce la Bucureşti miercuri dimineaţa şi că speră ca românii care au rămas blocaţi în zona liberă să ajungă cu bine acasă.

Un grup de români este blocat pe aeroportul din Istanbul, iar Consulatul României este în legatură cu ei pentru a-i ajuta să ajungă acasă cât mai repede, însă, potrivit Guvernului, până la această oră, nu sunt date referitor la cetăţeni români implicaţi în atentat.

Este vorba despre români care aşteptau să plece cu o cursa Turkish Airlines, spre Bucureşti, însă zborul a fost anulat. Echipa de la consulat s-a deplasat la aeroport şi încearcă să îi preia.

"Consulatul nostru General de la Istanbul este deja în legatură cu autorităţile turce. S-a organizat o celula de criză la nivelul consulatului. La ora actuală nu avem date referitor la cetăţeni români implicaţi. Se verifica în permanenţă cu autorităţile locale. MAE a activat Call Center-ul pentru orice eventualitate", a mai precizat Iolu, marţi seara.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO