Retailerul F64 Studio a investit 100.000 euro în deschiderea unei cafenele în centrul din Bucureşti

Autor: Adrian Dumitrache 12.10.2012

Retailerul foto şi video F64 Studio a deschis, vineri, o cafenea în magazinul situat în Capitală, în urma unei investiţii de 100.000 euro, care va fi amortizată într-un interval de 4-8 ani.

"De la lansarea showroom-ului în 2011, o serie de întâlniri au avut loc între fotografi, profesionişti sau amatori, discutând sau oferind lecţii. Aşa a apărut întrebarea firească: de ce nu oferim ceva în plus? De ce să nu stea la o masă şi să savureze o cafea în timp ce schimbă păreri sau informaţii despre echipamente sau fotografie? Astăzi, lansăm primul loc de întâlnire dedicat comunităţii foto, un loc în care creăm legături noi şi consolidăm comunitatea existentă", a declarat unul dintre acţionarii retailerului, Daniela Becheru.

Situată la parterul showroom-ului din Bulevardul Unirii 45, cel mai mare spaţiu comercial dedicat echipamentelor foto-video din sud-estul Europei (1.300 metri pătraţi), cafeneaua F64 este deschisă şapte zile pe săptămână, în timpul orarului de funcţionare a magazinului.

F64 Studio deţine şi unul dintre cele mai mari magazine online de profil pe piaţa românească de comerţ electronic, www.F64.ro.

În prezent, retailerul numără aproximativ 100 de angajaţi şi are trei sedii în Bucureşti.

În 2011, F64 Studio a avut o cifra de afaceri de circa 14,5 milioane de euro si un profit net de aproximativ un milion de euro, conform Ministerului Finanţelor Publice.