Se caută un CEO la Hidroelectrica. Nu se cere experienţă în domeniu

Autor: Roxana Petrescu 16.10.2012

Viitorul CEO al Hidroelectrica ar trebui să aibă abilitatea de a genera schimbări de comportament şi sensibilitate faţă de nevoia unei bune comunicări publice, dar nu trebuie obligatoriu să aibă experienţă în domeniul utilităţilor sau al producerii de energie hidro, deşi ideal ar fi să fie aşa, se arată în anunţul publicat pe 13 octombrie de Egon Zehnder International, una dintre cele mai mari firme de executive search la nivel mondial.

Firma are un contract cu statul de 200.000 de euro pentru a găsi un om potrivit pentru şefia unuia dintre cei mai mari producători locali de energie cu afaceri de peste 700 mil. euro.

"Candidaţii vor fi senior executives cu o înţelegere temeinică asupra modului de lucru eficient într-un mediu economic reglementat, ideal cu experienţă în domeniul utilităţilor şi al producerii de energiei hidro. Candidaţii trebuie să aibă (...) în caz particular o experienţă dovedită în restructurări. Pentru a se poziţiona pe scena publică şi în faţa comunităţii de afaceri din România ei trebuie să fie sensibili la nevoia unei bune relaţii cu publicul şi confortabili cu activitatea pe scena relaţi­ilor industriale", se arată în anunţul de recrutare.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro