„Campioni în business“ a ajuns la a cincea ediţie

Autor: Adelina Mihai 07.11.2012

Poveştile şi sfaturile antrepre­norilor români care au reuşit să îşi crească afacerile semnificativ în ultimii ani vor fi prezentate pe larg în Ziarul Financiar în următoarele săptămâni, pentru a oferi o imagine completă asu­pra modului în care se poate construi de la zero o afacere de succes în România.

Ziarul Financiar împreună cu fon­dul de investiţii Enterprise Inves­tors, BCR, cea mai mare bancă locală, fir­ma de consultanţă fiscală PwC şi Fundaţia Triple Helix au premiat şi anul acesta antreprenorii români care au avut o dinamică spectaculoasă în ultimii trei ani, în cadrul unor con­fe­rinţe desfă­şu­rate la Cluj şi Iaşi.

Anul acesta, clasa­mentul "Cam­pioni în business" a avut un eşantion iniţial de peste 4.000 de com­panii, din­tre care au intrat în analiza finală 200 de companii cu afaceri cumulate de 6,27 miliarde de euro în 2011 şi un nu­măr de peste 75.000 de angajaţi.

Gala finală de premiere "Cam­pioni în business" de anul acesta va avea loc la Bucureşti în data de 14 noiembrie.

CLUJ: Pe 24 octombrie, la Cluj au fost premiaţi cei nouă antreprenori din zona Transilvaniei şi a Banatului care au fost "Campionii în business" în 2012.