Mobile Distribution a reîncărcat caretele preplătite de peste 270 milioane euro în ultimii 5 ani

Autor: Adrian Dumitrache 12.11.2012

Peste 10.000 de clienţi şi-au reîncărcat cartelele de telefonie mobilă prin intermediul Mobile Distribution, valoarea cumulată a operaţiunilor din ultimii cinci ani depăşind 270 de milioane de euro, a anunţat distribuitor de produse preplătite.

Cu sediul în Cluj-Napoca, Mobile Distribution a început activitatea de distribuţie a cartelelor preplătite (prepaid) în 2005.

Societatea a lansat, luni, platforma www.incarca.ro, care va permite încărcarea electronică de cartele preplătite direct pe site cu orice valoare dorită pentru serviciile celor mai mari trei operatori locali de telefonie mobilă: Orange, Vodafone şi Cosmote.

Utilizatorii platformei vor putea plăti prin card contravaloarea serviciului de încărcare, această modalitate de plată fiind disponibilă non-stop, alimentarea cartelei realizându-se în timp real.

Începând tot cu această dată, divizia de vânzări încărcare electronică a firmei îşi va continua activitatea sub denumirea încarcă.ro, se arată într-un comunicat al Mobile Distribution.

Prin divizia încarcă.ro, Mobile Distribution va continua şi relaţiile cu clienţii tradiţionali de servicii de încărcare electronică, prin distribuirea de terminale speciale de încărcare - POS-uri.

Prin intermediul acestora, furnizorii specializaţi vor putea livra servicii de încărcare într-un timp redus, fără a mai fi nevoiţi să achiziţioneze stocuri de cartele fizice prepaid.