Enel lansează o aplicaţie pentru smartphone-uri

Autor: Adrian Seceleanu 18.11.2012

Enel, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de energie, a lansat o aplicaţie mobilă pentru smartphone-uri şi tablete prin care clienţii pot consulta date despre tarife, oferte speciale sau informaţii despre zonele în care sunt programate lucrări de mentenanţă şi modernizare a reţelei electrice şi îşi pot accesa istoricul consumului de energie şi pe cel al indexurilor contoarelor.

Aplicaţia, denumită MyEnel App, poate fi descărcată gratuit de pe magazinele online de aplicaţii ale Apple şi Google.

"Aplicaţia extinde în plan digital platforma MyEnel, lansată în 2010. MyEnel App face parte dintr-un program mai amplu de modernizare şi creştere a calităţii serviciilor comerciale, dezvoltat de Enel pentru clienţii din România. Aplicaţia mobilă MyEnel vine în ajutorul clienţilor care doresc să folosească opţiunile «self-service». Aceasta ofe­ră informaţii actualizate, personalizate, direct pe tableta sau pe smart­phone-ul clientului, făcând astfel posibilă o întreagă gamă de operaţiuni, fără a mai fi necesară deplasarea clienţilor la un birou Enel. Mai mult, utilizatorii pot accesa informaţii actualizate despre starea vremii, datorită modulului meteo înglobat aplicaţiei", a precizat compania.

În acest an în România se vor vinde peste un milion de smartphone-uri şi aproximativ 150.000 de tablete, potrivit estimărilor avansate de cei mai mari jucători de pe piaţă.