Ultimatumul lui Antonescu: "Povestea cu Chiliman şi Tăriceanu nu va fi una fără sfârşit. Marionetele lui Băsescu să decidă dacă mai vor în PNL"

Autor: Gândul 27.01.2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a criticat în termeni foarte duri propunerea fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu privind organizarea de alegeri interne pentru desemnarea candidatului la preşedinţie, declarând că acesta “calcă în picioare munca partidului şi se alătură propagandei lui Traian Băsescu”.

Antonescu a precizat că prin ieşirile sale publice, Călin Popescu Tăriceanu a încălcat Statutul PNL, deoarece face declaraţii de natură să afecteze imaginea şi poziţia partidului.

„S-a încălcat Statutul şi faptul că mă pronunţ împotriva excluderii nu înseamnă că nu apreciez că nu s-a încălcat grav Statutul. Nu se poate ca la experienţa politică a domnului Tăriceanu să facă asemenea afirmaţii, este jenant ca în repetate rânduri să spui ceea vor să audă adversarii politici ai acestui partid”, a spus liderul PNL, adăugând că încearcă evitarea excluderilor. 

Citiţi mai departe pe Gândul