VIDEO ZF LIVE. Virgil Şoncutean, director adjunct Allianz Ţiriac: dependenţa de un canal de vânzare sau un segment de clienţi crează o volatilitate în portofoliu. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 3 iunie

Autor: Octavian Calei 03.06.2013

"Cred că prima lecţie pe care am învăţat-o din ultimii ani a fost faptul că dependenţa de un canal de vânzare sau un segment de clienţi crează o volatilitate în portofoliul nostru”, a spus Virgil Şoncutean, director adjunct ALLIANZ TIRIAC, invitatul de luni, 3 iunie, de la emisiunea de business ZF Live transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

Şoncuteanu a remarcat faptul că leasingul şi asigurările auto au reprezentat componentele din portofoliu care au afectat afacerile companiei.

„Dependenţa prea mare de leasing, o piaţă care a fost într-o scădere abruptă, a avut ca şi consecinţe o dinamică nefavorabilă pentru vânzări. Dependenţa de leasing şi asigurările auto ne-a făcut să fim mai volatili decât ceilalţi jucători de pe piaţă”, a spus directorul adjunct al Allianz Ţiriac.