Mutare pe piaţa avocaturii: Un partener de la firma fostului ministru de Justiţie Valeriu Stoica şi-a făcut o nouă firmă, cu o echipă de 20 de persoane

Autor: Cristi Moga 03.09.2013

Doru Trăilă, un avocat cu o experienţă de 15 ani, a decis să renunţe la poziţia de partener în cadrul casei de avocatură Stoica & Asociaţii pentru a iniţia formarea unei noi firme - Trăilă, Stratulat, Almăşan, Albulescu Attorneys At Law -, firmă care şi-a început activitatea cu o echipă de aproape 20 de avocaţi specializaţi în consultanţă şi litigii.

Trăilă, alături de echipa pe care o coordona la Stoica, au decis să se asocieze cu partenerii firmei Stratulat Albulescu - Silviu Stratulat şi Andrei Albulescu -, precum şi cu Adriana Almăşan, prodecan al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.

„Doru Trăilă este liantul asocierii şi iniţiatorul acestei firme. Colaborarea a fost demarată pe baza relaţiilor de prietenie cu ambii asociaţi (Silviu Stratulat şi Andrei Albulescu) şi a istoricului colaborării cu aceştia“, afirmă Silviu Stratulat, unul dintre partenerii firmei nou- înfiinţate. Andrei Albulescu a lucrat şi în cadrul firmei Ţuca Zbârcea & Asociaţii, în timp ce Adriana Almăşan a lucrat tot la Stoica.

Avocaţii nu oferă o estimare cu privire la cifra de afaceri pe care şi-au bugetat-o pentru primul an de funcţionare. Printre clienţii pentru care avocaţii acestei firme au oferit consultanţă de-a lungul carierelor se numără Alro, ArcelorMittal, BCR, BRD, Raiffeisen, GED sau Soceram. Cristi Moga