Romeo Dunca şi-a bugetat afaceri mai mari cu 5-10%. „Ne aşteptăm să transportăm mai multă marfă“

Autor: Mirabela Tiron 13.12.2013

Romeo Dunca, acţionarul companiei de transport de marfă Dunca Expediţii, una dintre cele mai mari de pe piaţa locală, spune că şi-a bugetat o creştere cu 5-10% a cifrei de afaceri anul viitor ca urmare a extinderii flotei din acest an.

„În acest an am investit în 70 de camioane noi, de aceea aşteptăm ca anul viitor să transportăm mai multă marfă.“ Afacerile com­pa­niei se vor apropia de 36-40 de mi­lioane de euro anul acesta.

Dunca Ex­pe­diţii, pentru care lucrează aproape 700 de angajaţi, livrează marfă în străinătate cu cele 500 de camioane. Clienţii companiei sunt din do­meniul auto şi al produselor de larg consum. Principala piaţă este Europa. Printre clienţii firmei se numără Automobile Dacia, Michelin, Linde Gaz şi alţii, potrivit datelor de pe site-ul companiei. Omul de afaceri spune că tot în acest an a angajat 70 de persoane, dată fiind investiţia făcută în parcul auto.

Întrebat de ZF ce investiţii are în plan anul viitor, Dunca a spus că vrea să finalizeze ce a început în acest an, „să achităm datoria la bănci“, fără a preciza dacă va mai face angajări sau dacă va mai cumpăra camioane.