Vodafone trimite o româncă de 34 de ani la Londra pentru a coordona managementul talentelor din grupul britanic

Autor: Adelina Mihai 09.01.2014
Veronica Brejan, 34 de ani, un executiv care lucrează de trei ani în cadrul Vodafone Ro­mânia, unde în ultimul an s-a ocupat de divizia de management al talentelor, a fost promovată la sediul central al Vodafone din Londra. Ea va coordona echipa de management al talentelor şi al performanţei pentru angajaţii din tot grupul britanic.
 
WikiZF: Profilul companiei Vodafone Ro­mânia
 
„Veronica Brejan s-a alăturat echipei internaţionale Vodafone la 1 ianuarie şi  a preluat rolul Group Head of Talent and Perfor­mance. Compania a decis să îi ofere Veroni­căi o experienţă internaţională, ca parte a planului ei de dezvoltare. Pentru următorii 2 ani, ea va coordona diverse proiecte interna­ţio­nale care îi vor oferi perspective globale, expunere la un mediu multicultural şi oportunitatea de a coordona proiecte internaţionale“, au spus reprezentanţii Vodafone Ro­mâ­nia.
 
Deocamdată, Brejan deţine noua pozi­ţie pentru un mandat de şase luni. Brejan lucrează din 2011 în cadrul operatorului de telecom Vodafone, unde prima poziţie deţinută a fost cea de senior HR business partner pe divizia de tehnologie. După un an, a preluat şi zonele de managementul talentelor, recru­tare, training, cultură, comunicare internă şi managementul performanţei. În 2013, pentru o perioadă de trei luni, ea a avut  interimatul funcţiei de director de resurse umane.
 
Înainte de Vodafone, a lucrat timp de un an în cadrul firmei de audit şi consultanţă fiscală KPMG România, unde oferea consultanţă tot în domeniul resurselor umane clienţilor companiei. În perioada 2005 - 2008, a lucrat în departamentul de HR al gigantului în agrobusiness Cargill România şi Bulgaria, unde a avut rol de coordonare în dezvoltare organizaţională şi recrutare. Ea şi-a început cariera în HR în cadrul companiei cu activităţi în domeniul energetic Alstom Power România, unde a fost coordonator al programelor de training şi dezvoltare a angajaţilor. Absolventă a Facultăţii de drept din cadrul Universităţii Transil­vania din Braşov (2002), Veronica Brejan a urmat şi cursurile unui program de masterat în comunicare de afaceri şi limbi străine în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti (2005). În 2012, ea a absolvit şi cursurile programului de Executive MBA oferit pe plan local de olandezii de la Maastricht School of Management.