Nemţii de la Lidl au pus ochii şi pe fabrica de bere din Bragadiru pentru a-şi face loc să se extindă

Autor: Cristi Moga 07.05.2014
Grupul german Lidl, care deţine în România o re­ţea cu peste 170 de supermarketuri cu vânzări anuale es­timate la circa 700 mil. euro, inten­ţio­nează să se extindă în oraşul Bragadiru de lângă Bu­cureşti pe te­renul fostei fabrici de bere din oraş, a cărei demolare a fost realizată în mare parte de anul trecut.
 
Producţia în fosta fabrică de bere din centrul localităţii cu 14.000 de locuitori a fost oprită de mai mulţi ani, iar spaţiile au fost folosite pentru diverse activităţi din industria lemnului. Acum, potrivit datelor ZF, Lidl pregăteşte planurile pentru a construi un nou magazin pe terenul cu ieşire la şoseaua Bucureşti – Alexandria.
 
„Referitor la planurile de expansiune, ne con­cen­trăm pe cât mai multe oraşe, printre care putem menţiona şi oraşul Bragadiru, la care faceţi referire. În acest moment nu vă putem furniza mai multe infor­maţii cu privire la strategia de expansiune, dar vom reveni cu detalii la momentul potrivit”, au declarat reprezentanţii Lidl Discount România.
 
Contactaţi telefonic şi prin e-mail, reprezentanţii primăriei Bragadiru nu au oferit informaţii până la închiderea ediţiei cu privire la viitoarea destinaţie a terenului de sub fosta fabrică de bere.