Electroglobal Cluj speră să ajungă la afaceri de 15 mil. euro din proiecte industriale

Autor: Laurentiu Cotu 26.06.2014
Furnizorul de materiale şi echi­pamente electrice Electroglobal din Cluj, controlat de Radu Ciorba, în aso­ciere cu Ioan Ciorba şi Maksay Csaba, şi-a bugetat pentru acest an o creştere de aproximativ 10% a afacerilor, mizând pe un trend ascendent al proiectelor din zona industrială.
 
Compania a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de aproape 61 mil. lei (13,7 mil. euro), conform site-ului Ministerului Finanţelor, iar în primele trei luni din acest an afacerile Electro­global au stagnat faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la aproximativ 3,4 mil. euro.
 
„Rezultatele din primul trimestru sunt în linie cu planificarea noastră şi suntem încrezători că dacă eveni­mentele politice din ţară în acest an electoral nu vor înregistra derapaje şi dacă în UE va continua trendul econo­mic pozitiv, vom înregistra o creştere a afacerilor în 2014. Urmărim cu interes creşterea  exporturilor româneşti, pen­tru că aceasta reflectă în mod direct îmbunătăţirea performanţei şi compe­titivităţii industriei, a agriculturii şi a serviciilor“, a declarat pentru ZF Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.