Şi-au făcut afaceri pentru românii care sunt obsedaţi să mânânce legume crude

Autor: Ioana Matei 29.07.2014

Considerată mai demult o formă de vegetarianism extremă, hrana vie sau raw food intră din ce în ce mai mult în preferinţele consumatorilor din întreaga lume şi, de câţiva ani, în piaţa autohtonă. Antreprenorii care îşi construiesc afaceri din raw food mizează pe un public aparte, preocupat de sănătate şi de un stil de viaţă natural.

„Pentru mine a fost o căutare personală: ne confruntam cu anumite boli în familie şi atunci am căutat o alternativă pentru medicina tradiţională. Am descoperit astfel că alimentaţia este unul dintre factorii cei mai importanţi care ne pot ajuta să ne vindecăm sau să prevenim diferite boli“, explică Anca Alungulesei modul cum a descoperit „hrana vie“ în urmă cu aproximativ doi ani. I-au plăcut cel mai mult dulciurile aflate la intersecţia dintre alimentaţia tradiţională şi cea sănătoasă şi a ales să îşi construiască şi un business mizând pe acestea.

Citiţi în Business Magazin povestea antreprenorilor care au construit afaceri pentru românii care sunt obsedaţi să mânânce legume crude.