Remus Borza, numit preşedinte al grupului Polisano cu un mandat de un an

Autor: Ioana David 19.08.2014
Avocatul Remus Borza a fost numit preşedintele Po­lisano, un grup de 17 firme cu activităţi în principal în in­dustria medicamentelor, care anul trecut a realizat afa­ceri de peste 350 mil. euro şi care a fost dezvoltat de omul de afaceri Ilie Vonica, care a decedat în urmă cu două luni.
 
„Urmează ca joi să plec la Sibiu (unde are sediul gru­pul Polisano – n.red.), iar luni voi fi prezentat oficial. În două-trei săptămâni vom inaugura oficial spitalul (al doilea al grupului – n.red.), care niciodată nu a fost inau­gurat şi care până la finalul anului va fi operaţional în pro­porţie de 100%. (…) Vreau să duc aceste firme acolo unde le-a visat Ilie. Vor urma evaluări ale echipei de mana­gement. Este posibil să aduc şi manageri noi“, a spus Remus Borza.
 
Avocatul Remus Borza, care deţine casa de avocatură Borza şi Asociaţii şi firma de insolvenţă Euro Insol, afirmă că principala sa respon-sa­bilitate va fi să gireze manage­mentul opera­ţiunilor Polisano, grup dezvoltat în jurul distri­buitorului de medicamente cu acelaşi nume care anul trecut a realizat o cifră de afaceri de 330 mil. euro.
 
Borza mai spune că ana­li­zea­ză fiecare firmă din grup, scopul fiind îmbunătă­ţirea in­dica­torilor financiari. Man­da­tul său de preşedinte este de un an.