Senzaţii tari la Miami

Autor: Bianca Nuţu 15.09.2014

Raluca Mureşan e ardeleancă, dar firea nu îi este deloc domoală. Cu cât include mai multe sesiuni de yoga sau cardio, vacanţa chiar i se pare vacanţă! Asta pentru că, în Bucureşti, nu are niciodată timp să petreacă suficient timp la sală. Şi chiar dacă a renunţat la o carieră în SUA pentru a-şi lansa acasă proiectul de suflet Trip To Romania, prin intermediul căruia le arată străinilor faţa frumoasă a ţării noastre, nu ratează nicio ocazie să se întoarcă la Miami. Mai ales că acolo, la hotelul W South Beach, preferatul starurilor de peste Ocean,  a descoperit un colţ de paradis.

Work that body: Odată ajunsă la destinaţie, Raluca îţi recomandă să dormi bine şi, mai apoi, să treci pragul spa-ului de la etajul 20, unde să te răsfeţi cu un tratament anti-aging Triple Oxygen şi cu o pedichiură cu lapte cald şi migdale.

Asta ca să fii în formă pentru ce va urma. Kitesurfing, paddleboard sau parasailing, tu alegi. Ralucăi i-a plăcut la nebunie parasailing-ul, mai ales că nu necesită experienţă sau pregătire anterioară. Procedura este simplă: o paraşută este legată de o mică ambarcaţiune, care îi dirijează direcţia şi îi controlează înălţimea. Peisajul este magnific: Oceanul Atlantic se întinde sub picioarele tale, iar zgârie-norii din Miami par doar schiţe arhitecturale.Sentimentul de libertate pe care ţi-l conferă parasailing-ul este inegalabil.

Citiţi articolul integral şi vizualizaţi galeria foto pe www.one.ro.