Cele mai ieftine abonamente de telefonie mobilă oferite de Telekom, Orange, Vodafone şi Digi Mobil. Tabel comparativ

Autor: Luciana Georgescu 15.09.2014

Cele mai ieftine oferte de telefonie mobilă oferite de Orange, Vodafone şi Telekom se află pe acelaşi palier de preţ, iar cel mai mic preţ este oferit de Digi Mobil.

Digi Mobil, reţeaua de telefonie mobilă a RCS & RDS, oferă un abonament la un preţ de doi euro, cu aproape 75% mai ieftină decât cele ale competitorilor de la Orange, Vodafone şi Telekom, care au în ofertă abonamente de 7 euro, 7 euro, respectiv 6,95 euro.

Oferta Complet 2 a Digi Mobil, care vine la pachet cu un telefon gratuit (la alegere între Huawei U2805 şi Digi Mobil P202), include convorbiri nelimitate în reţeaua Digi (mobil sau fix), 100 de minute naţionale şi internaţionale, cât şi cu trafic de internet inclus de 3 GB cu viteze de „până la” 21,6 Mbps.

Oferta Telekom, care include 100 minute naţionale şi internaţionale, minute şi SMS-uri nelimitat în reţea, 50 MB trafic de date naţional şi trafic gratuit în aplicaţiile Telekom TV şi joyn by Telekom (o aplicaţie mobilă de chat, apeluri video şi distribuire de fişiere).

Orange oferă un abonament de bază de 7 euro numit Cangur 7, care include apeluri telefonice şi SMS-uri gratuite în reţea, 110 minute naţionale şi internaţionale, 110 SMS-uri naţionale, 50 MB trafic pe mobil la viteze 4G, dar şi o serie de servicii digitale, precum 10 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud şi apeluri şi mesaje gratuite prin aplicaţia Libon.

Grupul britanic Vodafone pune la dipoziţia clienţilor un pachet de bază, tot la preţul de 7 euro, cu 125 minute naţionale şi internaţionale fix şi mobil/SMS-uri naţionale, nelimitat minute şi SMS-uri în reţea şi 50 MB trafic de date.

Pentru fiecare ofertă în parte există posibilitatea de a adăuga extra-opţiuni pentru minute, trafic de internet şi SMS-uri.

Ziarul Financiar a comparat cele mai ieftine oferte de telefonie mobilă afişate pe site-urile operatorilor în data de 15 septembrie 2014.