Producătorii de blugi croiesc buzunare mai mari în care să încapă noile iPhone 6

Autor: Oana Stupinean 05.10.2014

Mai mulţi producători de blugi din SUA vor modifica designul buzunarelor de la pantaloni pentru a putea cuprinde noile modele de iPhone lansate de Apple, ale caror dimensiuni ating şi diagonale de 5,5 inch, scrie Business Insider.

Bloggerii americani de la Mashable susţin că au informaţii de la cinci producători de blugi care lucrează la remodelarea buzunarelor de la pantaloni. Cei cinci producători printre care se numără branduri ca Levi’s şi L.L Bean susţin că lucrează cu echipele de design pentru a face blugii compatibili cu noile modele de iPhone. “ Fără să ne referim neapărat la iPhone 6 crezul nostru, ca şi cel a lui Steve Jobs, este de a oferi produse care îmbunătăţesc măcar puţin viaţa consumatorilor”, se arată într-un comunicat al Levi’s. Şi producătorul blugilor J. Crew susţine că ia în considerare unele detalii, cum ar fi introducerea unor accesorii pentru noul iPhone 6 sau buzunare interioare pentru noile generaţii de iPad.

Ce mai spun producatorii de blugi, citaţi de Mashable

American Eagle: “Buzunarele bărbaţilor sunt deja potrivite telefoanelor de dimensiuni mari, incluzând şi iPhone 6 şi iPhone 6 Plus.”

Lee Jeans: “ Mereu am luat în considerare aspectele funcţionale ale articolelor de îmbrăcăminte. Bineînţeles că suntem deschişi tuturor caracteristicilor care bucură clienţii, însă luăm în considerare şi ocazia la care blugii pot fi purtaţi, precum şi ceea ce este nevoie pentru putea fi purtaţi în fiecare zi.”