Proprietarul Lemet: Piaţa de mobilă nu ne-a oferit surprize. Am deschis patru magazine, iar la nouă luni am crescut cu 10%

Autor: Ioana David 18.12.2014
Alexandru Rizea, proprie­tarul producătorului de mobilă Lemet din Câmpina, spune că piaţa de mobilă nu a oferit sur­prize anul acesta, con­sumul vali­dând prog­noza de uşoară creştere pe care a lansat-o la începutul lui 2014, în timp ce ţinta legată de cifra de afaceri a fost atinsă.
 
„În primele nouă luni ne-am menţinut creşterea prognozată, de 10% a cifrei de afaceri. Planul de dezvoltare s-a implementat aşa cum ne-am propus: am deschis cel mai mare magazin al reţelei în Bucureşti, în complexul Vulcan, şi alte trei magazine în Roman, Oneşti şi Botoşani. Investiţiile noastre în deschideri de noi magazine s-au ridicat la peste 5 milioane de lei anul acesta“, a afirmat Alexandru Rizea.
 
Lemet deţine o fabrică de mobilă lângă Câmpina (Prahova), halele de producţie întinzându-se pe 35.000 de metri pătraţi, cu o capacitate anuală de prelucrare de peste 3,5 milioane de panouri. Lemet a dezvoltat în ultimii şase ani propria reţea de retail care a ajuns la peste 66.000 de metri pătraţi de retail.