pandytoys.ro şi-a bugetat încasări de un milion de lei pe an cu o marjă de 20%

Autor: Roxana Rosu 07.05.2015
Siteul de jucării pandytoys.ro va genera în acest an încasări de un milion de lei şi o marjă de profit de 20%, planurile pentru următorii ani incluzând deschiderea unui magazin fizic al acestei mărci, dar şi a unor unităţi monobrand, în parteneriat cu distribuitorii brandului Playmobil.
 
„Vreau să fac din pandytoys.ro un brand, să fac o linie de produse. De asemenea, aş vrea să am magazine monobrand, de exemplu Playmobil, împreună cu partenerii noştri, distribuitorii exclusivi ai mărcii în România. Investiţia ar fi undeva la 60-70.000 euro”, a spus la ZF Live Daniel Scarlat, proprietarul magazinului online de jucării.
 
Siteul pandytoys atrage circa 15-20 comenzi pe zi în extrasezon, numărul urcând cu 40% cu ocazia zilei de 1 Iunie şi la 70-80 de comenzi de Crăciun.
 
Pentru sărbătorile de iarnă din acest an, pro­prietarul mizează pe atin­gerea pragului de 120 comenzi pe zi.
 
Valoarea bonului me­diu este de 200 lei, fără TVA. Businessul de familie generează un profit de circa 30.000 euro pe an, în condiţiile în care costurile cu firma de curierat re­prezintă circa 30% din câştig. Firma are un depozit la Cluj, de unde produsele sunt livrate în toată ţara.