RCS&RDS, aşteptată să clarifice situaţia conducerii

Autor: Adrian Seceleanu 11.05.2015

Compania de cablu RCS&RDS, cu afaceri anuale de aproape o jumătate de miliard de euro doar pe piaţa locală, este aşteptată să clarifice situaţia echipei sale de conducere, după ce în urmă cu o lună Alexandru Oprea, CEO al operatorului timp de 18 ani, şi-a anunţat în mod surprinzător retragerea.

Săptămâna trecută acţionarii companiei de cablu au decis să-l numească în locul lui Alexandru Oprea pe Serghei Bulgac, care ocupă funcţia de vicepreşedinte pentru opera­ţiuni financiare în cadrul companiei, conform informaţiilor obţinute de ZF de la mai multe surse de pe piaţa de telecom. O altă adunare a acţionarilor a avut loc la finele lunii aprilie, însă după mai multe ore de discuţii o decizie privind succesorul lui Oprea nu a fost luată, conform altor surse de pe piaţă.

Contactaţi de ZF încă de joi, reprezentanţii RCS&RDS nu au comentat până în acest moment informaţiile privind numirea lui Serghei Bulgac în funcţia de director general al companiei.

Bulgac lucrează pentru RCS&RDS din 2003, după ce anterior a făcut parte din echipa fondului de investiţii Epic, care are acţiuni la compania de cablu.