Vodafone vine cu o ofertă pentru tinerii între 14 şi 20 ani

Autor: Ioana Nita 13.05.2015

Vodafone România, al doilea operator de telefonie mobilă de pe plan local, a lansat un program nou, numit YOU, adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 20 de ani care au o cartelă preplătită. Programul YOU include o extraopţiune de 6 euro pentru cartelele preplătite, dar şi o aplicaţie mobilă dedicată, disponibilă în magazinele de aplicaţii ale Google şi Apple.

Extraopţiunea YOU cuprinde 2.000 MB/minute/SMS-uri care pot fi folosite pentru trafic de date, apeluri naţionale şi internaţional fix sau SMS-uri naţionale. De asemenea, extraopţiunea include şi convorbiri şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Vodafone şi acces gratuit, timp de un an de zile, la serviciul de muzică Zonga.

Aplicaţia YOU by Vodafone le oferă tinerilor posibilitatea de a-şi găsi prieteni noi în funcţie de pasiunile lor comune, precum şi de a crea diferite grupuri şi evenimente.

În urma acţiunilor desfăşurate în aplicaţie, toţi utilizatorii vor acumula puncte, care se pot transforma în unităţi - până la 1.000 MB, minute sau SMS-uri naţionale pe lună. C

ei care acumulează cele mai multe puncte pot câştiga premii zilnice, cum ar fi căşti, gadget-uri şi accesorii pentru smartphone.

Utilizatorii pot câştiga şi excursii de 3 zile, la Costineşti, în „Casa YOU“, pentru un grup de 6 prieteni, în perioada 1 iulie – 30 august.  Pentru a se înscrie în programul YOU, utilizatorii trebuie să încarce orice cartelă Vodafone cu 6 euro credit şi să trimită codul numeric personal, prin SMS, la 2700.