8 lucruri care îmi plac şi 2 care lipsesc din noul Google Photos

Ziarul Financiar 07.06.2015

Unul din capetele de afiş la conferinţa Google I/O, dincolo de Android M, a fost lansarea Google Photos. Chiar dacă este, de fapt, vechiul Photos din Google+, noul serviciu reprezintă o veste bună pentru utilizatori şi un pas important pentru Google, care ştie cât de importante sunt fotografiile pentru business-ul lui.

Se ştia deja cu ceva timp înainte că Google va separa serviciul Photos de Google+. Dar surpriza plăcută a venit din faptul că nu este doar un rebranding sau o simplă repoziţionare a produsului. Noul Google Photos vine cu noi aplicaţii şi funcţii care-l fac atrăgător pentru mulţi dintre cei care vor să-ţi ţină fotografiile online.

După o săptămână în care l-am întors pe toate feţele, am descoperit destule aspecte care-l fac un rival, poate nu imediat, dar în perspectivă, pentru servicii precum Flickr şi chiar Facebook. Am vrut să-l testez o perioadă relevantă pentru a-l prezenta în cunoştinţă de cauză, dincolo de ce s-a spus oficial, dincolo de ce s-a scris în grabă, imediat după lansare.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro