Corporate Office Solutions a făcut peste 9 mil. euro în S1 din amenajarea de birouri

Autor: Corina Mirea 05.08.2015

Corporate Office Solutions (COS), cel mai mare furnizor de soluţii de amenajări şi mobilier de pe piaţa lo­ca­lă dedicate spaţiilor de birouri, a sem­nat în primul semestru al acestui an con­tracte în valoare de peste 9 mi­lioane de euro, în creştere cu 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Piaţa a fost foarte di­namică în ultimul an şi a oferit multe oportunităţi de afaceri. România a atras noi in­ves­titori, în special din industria de Business Pro­cess Outsourcing (BPO), iar alte companii au avut o creştere ra­pi­dă. România este percepută ca un loc sigur în care să-ţi dezvolţi afacerea da­torită forţei de muncă foarte bine califi­cată şi cu abilităţi lingvistice ex­tra­or­dinare. În acest con­text, companiile îşi respectă obiectivele, dar şi buge­tele“, explică Chris­tophe Weller, ma­na­ging part­ner al COS.

El susţine că până la finalul anului în curs compania îşi va atinge ţinta fi­nan­ciară de 18 milioane de euro cifră de afaceri, ceea ce ar însemna o creş­te­re de peste 12% faţă de veniturile de anul trecut. Weller speră însă la un prag de 20 de milioane de euro din înca­sări până la finalul lui 2015.