Hotelul Park Inn by Radisson din Capitală s-a deschis. Cum arată investiţia de 6 mil. euro

Autor: Mădălina Dediu Panaete 21.09.2015

Bucureşti Turism, cea mai mare companie hotelieră de pe plan local, a deschis primul hotel  Park Inn by Radisson în Bucureşti, investiţia ridicându-se la 6 milioane de euro.

Hotelul, situat lângă hotelul de cinci stele Radisson Blu, are 210 camere şi apartamente, un lobby lounge sş bar, un restaurant, 4 săli de conferinţe cu foaier şi  80 de locuri de parcare.

Bucureşti Turism anunţa încă de la finalul anului 2013 că vrea să transforme jumătate din apartamentele din Centre Ville, într-o nouă unitate de cazare, aceasta urmând să fie prima din România care operează sub brandul Park Inn by Radisson.

Park Inn by Radisson este parte a Rezidor Hotel Group, ce include de asemenea Quorvus Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson Red, Park Plaza si Country Inns & Suites By CarlsonSM. 

 Acesta este cel mai nou hotel deschis în Bucureşti, dintr-o listă de hoteluri renovate care cuprinde şi nume precum Crowne Plaza sau Sheraton (fostul Howard Johnson).  Bucureşti Turism a avut anul trecut afaceri de 114,5 mil. lei şi un profit de 11 mil. lei. 

Pe piaţa hotelieră, compania concurează cu ANA Hotels ( Athénée Palace Hilton sau Crowne Plaza), Societatea Companiilor Hoteliere Grand (JW Marriott) sau Continental Hotels). În Bucureşti erau la nivelul anului trecut 112 hoteluri, cu 24 mai puţine decât în anul anterior, conform INS.