Furnizorul de soluţii de paletizare CSI caută 50 de oameni pentru fabrica din Cluj-Napoca

Autor: Laurentiu Cotu 08.10.2015
Furnizorul de soluţii de pale­tizare şi manipulare pentru industria bunurilor de larg consum CSI România, subsidiara grupul olandez CSI, va recruta anul viitor apro­ximativ 50 de oameni pentru fabrica din Cluj-Napoca, unde în prezent lucrează peste 270 de angajaţi.
 
Olandezii au inaugurat la Cluj-Napoca un nou centru de pro­ducţie pentru sistemele de paletizare, pe o suprafaţă de 1.600 mp, situat în vecinătate fabricii existente.
 
În noul centru de producţie de la Cluj vor fi dez­voltate, testate şi puse în aplicare toate con­ceptele de stan­dar­dizare şi modularizare a pro­ducţiei, concepte ce vor fi ulterior im­ple­mentate la nivel mon­dial.
 
„Majoritatea activi­tăţii de cercetare a CSI Group se desfăşoară în prezent la centrul de la Cluj-Napoca. Avem o colaborare foarte bună şi cu Univer­sitatea Tehnică din Cluj-Napoca, am implicat echipe de profesori şi studenţi de aici în cercetarea şi dez­vol­tarea de noi produse şi vă pot spune că am fost impresionaţi de ni­velul de pregătire al ti­nerilor ro­mâni”, a spus Kees Oos­ting, director de operaţiuni (COO) al CSi Group.