O familie din Bucureşti speră să ajungă la 5 milioane de lei cu un pub deschis în urmă cu trei ani în Piaţa Romană

Autor: Mihaela Pascari 21.11.2015

Ioan Dobrincu, un antreprenor în vârstă de 55 de ani, a înfiinţat în 2013 restaurantul Journey Pub din zona Piaţa Romană din Capitală, un business care a ajuns anul trecut la afaceri de peste 4,3 milioane de lei.

În prezent, în administrarea Jour­ney Pub (local operat prin intermediul companiei Wings Concept) sunt implicaţi mai mulţi membri ai familiei Dobrincu. „Journey Pub s-a deschis pe 1 iunie 2013, cu o investiţie iniţială de 200.000 de euro, capital propriu al investitorului Ioan Dobrincu“, explică Emil Truţă, mar­keting manager al Journey Pub.

Fiul acţionarului, Emanuel Dobrincu, are 28 de ani şi  este absolvent al Facultăţii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, iar în prezent este directorul general al companiei. „Emanuel «aduce la masă» unul din hobby-urile sale, o ocupaţie în domeniul căreia a lucrat pe proiecte până a se ocupa de pub: fotografia. Iar aceasta are un rol de bază la Journey întrucât meniul este bogat şi preparatele, multe dintre ele inspirate din bucătării străine, trebuie «ilustrate» pentru a fi înţelese rapid de clienţi“, a mai spus Truţă.