Gala ZFuture: „Mereu tânăr, mereu antreprenor“

Autor: Ştefan Stan 26.11.2015

Ziarul Financiar a adus împreună marţi, la Gala ZF 17 ani „ZFuture - Mereu tânăr, mereu antreprenor“, clasa de business din România: antreprenori, directori, manageri, fie ei români sau străini, la început de drum sau deja de carieră, persoane care şi-au pus sau urmează să îşi pună amprenta asupra economiei româneşti.

Invitatul special al galei, premierul Dacian Cioloş, a asigurat în discursul său că noul guvern va face o prioritate din dezvoltarea businessului românesc, mai ales că miniştrii tehnocraţi vin cu experienţă managerială, şi a promis o colaborare mai strânsă cu mediul de afaceri din România. Dean Thompson, şeful Misiunii Diplomatice a SUA în România, a încurajat la rândul său guvernul să susţină antreprenoriatul, pe care îl numeşte principalul catalizator al economiei şi totodată cea mai bună şansă la prosperitate pentru România.

Ziarul Financiar a premiat în cadrul galei atât tinerii antreprenori care şi-au spus po­veştile de succes în cadrul emisiunii de business ZF Live, cât şi cele mai valoroase zece com­panii din România, deja consacrate şi cu un puternic impact asupra economiei româneşti.