Producătorul de condimente Supremia va investi 3,6 mil. € într-un centru de cercetare

Autor: Laurentiu Cotu 18.12.2015
Producătorul de ingrediente pentru industria alimentară Supremia, con­trolat de antreprenorul Levente Bara, vrea să in­ves­tească 3,6 mil. euro într-un centru de cer­cetare şi ino­vare în domeniul alimentar, care va fi dez­vol­tat pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi. 
 
Afacerea Su­premia este activă atât pe piaţa internă, cât şi la export, în ţări precum Marea Britanie, Franţa, Egipt Rusia, Africa de Sud sau Emi­ra­tele Arabe Unite.
 
„Supremia creează 3-4 produse noi în fiecare lună, prin departamentul de 15 ingineri dedicaţi acestei activităţi. Avem în plan construirea unui centru de ino­vaţie dedicat cercetării şi inovării în do­meniul alimentar“, au spus reprez­en­tanţii companiei Supremia Group.