Vodafone l-a numit director comercial B2B pe românul Valeriu Nistor

Autor: Adrian Seceleanu 15.01.2016
Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, l-a numit în funcţia de director comercial pe segmentul business (enterprise bu­siness unit) pe românul Valeriu Nistor, fostul şef al IBM România, care ocupa de anul trecut, în cadrul com­pa­niei de comunicaţii, funcţia de direc­tor pentru segmentul IMM şi cor­porate. El îl înlocuieşte pe germanul Markus Lause, care a ocupat această funcţie începând cu luna aprilie 2013 şi al cărui mandat s-a încheiat.
 
„Valeriu Nistor este numit director en­terprise business unit al Vodafone Ro­mânia, începând din data de 1 mar­tie 2016. Valeriu Nistor va fi, de ase­menea, un membru al echipei exe­cutive de management Vodafone“, con­­form datelor comunicate de ope­rator.
 
Segmentul business, pe care Vodafone susţine că este lider de piaţă, este unul important pentru compania de telefonie mobilă. Piaţa de soluţii de comunicaţii fixe şi mobile pentru companii are o valoare de aproximativ 3,6 mld. lei (800 mil. euro) pe an. Ca şi ceilalţi operatori mari, Vodafone nu oferă detalii despre ponderea segmentului business în afacerile sale.