Dezvoltatorul P3 l-a numit pe Blake Horsley să conducă operaţiunile locale

Autor: Mădălina Dediu Panaete 21.01.2016

Dezvoltatorul de proprietăţi de logistică P3, unul dintre cei mai activi investitori din domeniu, l-a numit în funcţia de country head România pe Blake Horsley, neozeelan­dezul care a lucrat anterior în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Colliers şi în grupul de investiţii imo­biliare Benevo Capital Cor­poration.

Blake Horsley, 31 de ani, are o experienţă de 12 ani în real es­tate, dintre care opt în Ro­mânia.

În perioada 2008-2013, el a condus echipa de investiţii a Colliers International România, din poziţia de director al depar­ta­men­tului de investiţii.

El a fost implicat în unele dintre cele mai mari tranzacţii deru­late în criză, asistând la vân­zarea magazinului Praktiker din Craiova sau a proiectului Flo­reasca Business Park de Portland Trust către NEPI, afacere de peste 100 de milioane de euro.

Începând din 2013, Blake Horsley a ocupat funcţia de vice­preşedinte şi director de achiziţii în cadrul Benevo Ca­pital Corporation în România, companie în care va continua să activeze ca membru al consiliului director, conform informaţiilor furnizate de P3.

Compania P3, activă în 12 ţări din Europa, şi-a deschis biroul din România în urmă cu 5 ani, iar în prezent îşi extinde operaţiunile în ţară. Grupul a achiziţionat la începutul anului trecut parcul Europolis Logistic Park din Bucureşti (în prezent P3 Bucharest), cel mai mare din ţară, situat la intrarea pe autostrada Bucureşti - Piteşti. Compania lucrează în prezent la construcţia unui hub logistic cu o suprafaţă totală de 81.000 mp pentru retailerul Carrefour. Cele două clădiri noi vor mări portofoliul total al P3 în România, care include deja opt depozite, la circa 270.000 mp.