Kaufland a deschis al 11-lea magazin din Bucureşti şi vine pentru prima dată cu un program de funcţionare prelungit

Autor: Alina-Elena Vasiliu 27.01.2016

Grupul german Kaufland, liderul comerţului local după cifra de afaceri, a deschis cel de-al 11-lea magazin din Bucureşti, pe terenul fostei fabrici de bere Griviţa, în apropiere de Carrefour, cel mai important competitor pe piaţa hipermarketurilor. Oficial, magazinul se va deschide mâine, însă bucureştenii pot face cumpărături în Kaufland Basarab începând de astăzi.

Hipermarketul are o suprafaţă de vânzare de 4.300 de metri pătraţi şi este primul magazin al reţelei care va funcţiona de la 7 dimineaţa până la 12 noaptea. “Parcarea magazinului este acoperită în proporţie de 80% şi cuprinde aproximativ 320 de locuri de parcarea, fiind discponibile şi rasteluri pentru biciclete”, se arată în comunicatul de presă al companiei.

Magazinul a fost deschis cu o slujbă de sfinţire oficiată de un preot, mai lungă decât discursul de inaugurare al managerului de magazin, Florentin Grozea. La deschidere a fost prezent şi viceprimarul sectorului 1, Vasile Moţoc, care a tăiat panglica de inaugurare alături de directorul unităţii.