New Kopel: Ne uităm din acest an spre investiţii în imobiliare, nu doar în sectorul auto

Autor: Bogdan Alecu 09.02.2016

Hezi Shayb, CEO al New Kopel Group, companie cu activităţi în industria auto, spune că randamentele din imobiliare, dar şi creşterea economică a României atrag compania pe care o conduce către sectorul real-estate.

„Vom lansa proiecte pe piaţa imobiliară. În prima etapă ne uităm să achiziţionăm clădiri de birouri care au deja chiriaşi şi care sunt ampla­sate în zona cen­trală a Capitalei sau chiar în alte oraşe, în timp ce în a doua etapă vom construi noi proiecte, fie că vorbim de pro­iecte rezidenţiale sau de office”, a spus direc­torul grupului israelian. El menţionează că so­cie­tatea ar putea investi anul acesta în achiziţii între 5 şi 10 milioane de euro.

„Piaţa imobiliară locală va creşte în următorii trei ani, nu va mai exista boomul pe care l-am văzut în 2007, dar va fi o creştere sănătoasă care va atrage investiţii. România este stabilă din punct de vedere politic, finan­ciar, economic şi fiscal, iar acest lucru va atrage investiţii”, a adăugat Shayb. New Kopel de­ţine pe piaţa locală dealerul Opel Union Motors din Otopeni şi firma de rent a car şi leasing operaţional Sixt New Kopel, dar şi divizia de maşini second-hand Sixt New Kopel SH.