Producătorul de mezeluri Caroli ar putea redeschide fabrica din Tulcea

Autor: Mădălina Dediu Panaete 12.02.2016

Caroli Foods Group, cel mai mare producător local de mezeluri, va analiza posibilitatea de a redeschide fabrica pe care o deţine în judeţul Tulcea, care a intrat în conservare în anul 2011. În prezent, compania are o capacitate de producţie funcţională la Piteşti.

„Toate semnele sunt bune şi există posibilitatea să redeschidem unitatea de producţie. Până la finalul acestui an va trebui să decidem când şi dacă vom redeschide fabrica sau ce măsuri trebuie să luăm pentru a ne creşte capacitatea. La sfârşitul anului vom vedea clar ce s-a întâmplat pe piaţă după reducerea TVA, dar şi cum au evoluat vânzările noastre”, a declarat Khaled El Solh, CEO al producătorului, care este lider de piaţă în categoria mezeluri cu o cotă de piaţă în volum de circa 21%.

Caroli este unul dintre puţinii producători care ia în calcul redeschiderea unei fabrici, în condiţiile în care majoritatea jucătorilor de pe piaţa îşi concentrează producţia într-o singură unitate, iar pe cea închisă o vând sau o transformă în depozit.