Miroslav Majoros are mandat pe trei ani la conducerea Telekom România

Autor: Adrian Seceleanu 12.02.2016

Slovacul Miroslav Majoros, care a preluat la începutul acestui an conducerea Telekom, are un mandat pe trei ani de zile la conducerea companiilor din grup, conform unui document publicat în Monitorul Oficial.

“Se aprobă numirea dlui Miroslav Majoros ca Director General al Germanos Telecom Romania - S.A. pentru un mandat de 3 (trei) ani, începând cu data de 01.01.2016”, conform documentului. Germanos, companie parte a grupului, este cel mai mare jucător de pe piaţa de retail de telecom din România, cu un business de 215 mil. lei în 2014.

Potrivit aceluiaşi document, germanul Nikolai Beckers şi-a încetat mandatul în România “în seara zilei” de 22 decembrie.

“Având în vedere Decizia Consiliului de Administraţie nr. 56 din data de 22.12.2015, subsemnatul Emmanuel Sordet, în calitate de secretar al Consiliului de Administraţie, atest faptul că fragmentele de mai jos reprezintă extrase din decizie: se aprobă încetarea mandatului Directorului General al Germanos Telecom Romania - S.A. dl Nikolai Jan Berent Beckers, începând cu sfârşitul zilei de 22 decembrie 2015. Prezentul document a fost semnat azi, 07.01.2016, în 2 (două) exemplare originale bilingve, în limba română şi engleză”.

Telekom este cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţa locală, cu un business de aproximativ un miliard de euro pe an.