Bulevardul Unirii din Bucureşti începe să atragă retaileri care fug de clădirile cu bulină

Autor: Bogdan Alecu 24.02.2016
Retailerii care caută spaţii comerciale s-au reorientat către Bulevardul Unirii, în special către tronsonul dintre Piaţa Unirii şi Piaţa Alba Iulia, după ce fir­mele au fost obligate să pără­seas­că clădirile cu risc seismic ridicat.
 
„B-dul Unirii a fost ocolit timp de patru ani, iar preţurile au scăzut foarte mult. Acum, mai ales şi pe fondul problemelor cu acele clădiri cu risc seismic, încet-încet, B-dul Unirii aproape s-a um­plut şi zona şi-a schimbat statutul. În ultima vreme s-au închiriat spaţii către toate categoriile de firme, de la res­tau­rante, showroomuri, la birouri. Mai sunt oferte, însă per ansamblu, faţă de acum un an, lu­crurile s-au schim­bat“, a spus Carmen Godeanu, senior real estate broker pentru spaţii industriale şi comerciale în cadrul com­paniei de consultanţă imobiliară Regatta. 
 
Godeanu spune că printre problemele zonei se nu­mără spaţiile comerciale de mari dimensiuni, care în ciuda preţurilor mici pe metru pătrat ajung la tarife lunare mari pe fondul suprafeţelor mari.