Vodafone promovează director de tehnologie un român cu aproape 20 de ani de experienţă în fix

Autor: Adrian Seceleanu 14.03.2016

Cătălin Buliga, care a mai lucrat pentru Connex (Vodafone) în perioada 1998-2008, şi-a început cariera la Romtelecom şi a fost director de tehnologie al UPC în România şi Ungaria.

Cătălin Buliga, unul dintre cei mai experimentaţi manageri români din industria locală de co­municaţii, cu o „vechime“ de aproape 20 de ani în co­municaţii fixe şi cablu, dar care a contribuit din poziţii de management în segmentul tehnic şi la expansiunea telefoniei mobile GSM în România, va prelua de la 1 mai poziţia de director de tehnologie în cadrul Vodafone România, în locul italianului Giovanni Chiarelli, care va pleca în Spania pe o poziţie similară.

„Vodafone România anunţă că îl numeşte pe Cătălin Buliga în funcţia de technology director, începând din 1 mai 2016. Cătălin Buliga va face parte şi din echipa executivă de management, începând din aceeaşi dată“, a anunţat compania.

Cu o experienţă extinsă şi în tehnologiile fixe şi în cele mobile, Cătălin Buliga aduce Vodafone România competenţa necesară în cazul în care operatorul se va decide într-un final să intre în businessul de fix fie prin forţe proprii, fie printr-o achiziţie sau un parteneriat cu un rival.