Peste 700 de muncitori pe şantierul ParkLake, mallul de pe terenul fostei baze sportive Spartac din Titan. Ingo Nissen, Sonae Sierra: Am fi fost gata să deschidem în aprilie, dar am amânat din cauza chiriaşilor

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.03.2016

Cel mai mare proiect de retail anunţat că va fi inaugurat anul acesta în Bucureşti a mobilizat pe şantier aproximativ 700 de muncitori, care lucrează de zor pentru ca ParkLake, mallul de lângă parcul Titan, să-şi primească primii clienţi în septembrie.

Structura este gata, iar în sta­diul actual lucrările au intrat în linie dreaptă: se sudează, se finisează podelele, se amenajează parcarea subte­ra­nă de 2.500 de locuri. Oriunde îţi în­drepţi privirea, vezi muncitori, schele şi macarale.

„Vor fi două lifturi în mall şi încă cinci în interiorul magazinelor. Întregul centru comercial va avea două niveluri – parterul şi primul etaj, iar cinema­to­graful va fi la un nivel superior, către care accesul se va face pe o scară de la etajul 1“, povesteşte chiar de pe şantier Fran­cisco Ramos de Fonseca, develop­ment manager al companiei Sonae Sier­ra, care, alături de Caelum De­ve­lop­ment, finanţează dezvoltarea proiectului.

Tot la etaj va fi amplasată şi zona de fitness, unde va exista un centru WorldClass, cu piscină.

Cel mai mare chiriaş este Carre­four, care va ocupa 11.000 de metri pă­traţi, iar spaţiul în care va funcţiona este predat la sfârşitul acestei săptămâni. Chiriaşi noi pe piaţa locală sunt retai­lerul de modă Forever 21 şi Playpark, pe zona de divertisment.