Happy Tour: Numărul românilor care merg la tratamente şi operaţii în Turcia va creşte cu 40%

Autor: Indira Crasnea 24.03.2016

Preţul tratamentelor variază de la câteva sute de euro pentru internare, cu analize şi diagnostic, la zeci de mii de euro, în cazul unei intervenţii chirurgicale complexe cu tratament medical post operator.

Românii care apelează la intervenţii medicale de orice tip, în cadrul a 33 de clinici din Turcia, beneficiază de o reducere de 50% a transportului prin Turkish Airlines, în cadrul unui program susţinut de guvernul turc. Returnarea cheltuielilor de transport poate fi realizată prin intermediul agenţiei de turism Happy Tour.

"Compania de turism Happy Tour este una dintre cele 10 din întreaga lume acreditate de operatorul turc de transport aerian pentru vânzarea de bilete de avion românilor interesaţi de tratamente medicale în Turcia, începând cu luna martie şi până la finalul anului”, se arată în comunicatul agenţiei.

Programul vizează orice tip de tratament medical şi intervenţie chirurgicală, de la tratamente de detoxifiere, operaţii estetice la intervenţii chirurgicale complexe sau recuperare medicală.

Printre cele 33 de clinici incluse în ofertă se numără Acibadem International Hospital, Medical Park Antalya Hastanesi, Amerikan Hastanesi, Kent Hospital şi Izmir Universitesi Medikalpark Hastanesi.