Bittnet Systems a înregistrat o creştere cu 35% a veniturilor, la un an de la listare

Autor: Cristina Bellu 15.04.2016

"În primul an de activitate pe bursă am reuşit să atingem obiectivele operaţionale propuse: extinderea echipei de vânzări, a celei tehnice, obţinerea de noi competenţe - precum Cisco Gold Certified Partner - şi lansarea de noi linii de business - precum Citrix Training Center şi ITIL Authorized Training Partner. Aceste reuşite au dus la creşterea accelerată a business-ului, creştere care ne-a plasat în ultimii ani în topurile Deloitte Fast 500 din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA)”, a declarat Mihai Logofătu, director general şi co-fondator al companiei.

Profitul operaţional al Bittnet Systems a fost de 910.000 de lei, în creştere cu 64%, iar câştigul din exploatare a avansat cu 96%, la 757.000 de lei.

"Primul an în calitate de companie publică, listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, coincide cu cel mai bun an de până acum pentru noi, din punct de vedere al rezultatelor financiare, dar şi operaţionale. Acţiunile au fost tranzacţionate într-un număr de 209 şedinţe de tranzacţionare în perioada 2015-2016, iar în total peste 8% din acţiuni şi-au schimbat proprietarii în această perioadă. Mulţumim acţionarilor care şi-au exprimat astfel sprijinul lor şicare ne confirmă încrederea în planurile comunicate, dar şi în echipa care construieşte zilnic un brand românesc de referinţă”, a spus al rândul său Cristian Logofătu, director financiar şi co-fondator al companiei Bittnet Systems.

Înfiinţată în anul 2007, compania a fost prima din domeniul IT care s-a listat la Bursa de Valori Bucuresti. Principalul domeniu de activitate îl constituie desfăşurarea de training-uri IT şi furnizarea de soluţii end to end de infrastructură IT, cu tehnologii aparţinând leaderilor de piaţă cum sunt Cisco, Microsoft, Dell, VMware, HP.