(P) Dezvoltatorul imobiliar care vine în sprijinul clienţi REFUZAŢI de bănci: ”Îţi oferim apartamente noi, în rate pe 7 ani, DIRECT la dezvoltator”

Autor: Publicitate 19.07.2016

Maurer Imobiliare, cel mai mare dezvoltator imobiliar din centrul României, vine în sprijinul clienţilor refuzaţi de bănci, sau care nu se încadrează în normele impuse de instituţiile bancare. Compania a lansat pe piaţă un produs destinat persoanelor care doresc achiziţionarea unui apartament nou, dar nu îndeplinesc ”calităţile” clientului bancar.

Astfel, apartamentele scoase la vânzare de compania Maurer Imobiliare pot fi achiziţionate plătindu-se o rată lunară fixă, pe o perioadă de 84 de luni.

Un alt beneficiu este acela că apartamentul este gata la 12 luni de la semnarea antecontractului, iar TU – cumpărătorul lui – te poţi muta în el sau îl poţi închiria (pentru a-ţi acoperi ratele lunare).

Tot pentru tine, viitorul client, compania Maurer Imobiliare lansează o ofertă de investiţie: alege să cumperi un apartament într-unul din proiectele dezvoltate de Maurer Imobiliare, iar după numai 1 an (atunci când apartamentul va fi fost finalizat) voaloarea acestuia va fi cu 10% mai mare.

Intră ACUM pe www.avantgarden3.ro şi discută LIVE cu unul din consultanţii noştri de vânzări despre cum poţi deveni parte a familiei Maurer Imobiare.

Găseşti totul despre noi pe www.maurerimobiliare.ro