Nemţii de la Geze au vândut în ultimul an uşi de 3 mil. euro către proiecte comerciale şi office

Autor: Bogdan Alecu 28.07.2016

Geze România, subsidiara locală a producătorului german de sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, a încheiat anul financiar 2015-2016 cu o cifră de afaceri de 3 milioane de euro, în creştere cu 21% faţă de anul precedent, potrivit raportului companiei.

Pentru noul an financiar început la 1 iulie 2016 compania mizează pe o creştere mai mică a vânzărilor, de 8-10%, această majorare fiind bazată atât pe proiectele aflate în derulare, precum şi pe dinamica pieţei.

„Anul financiar 2015-2016 s-a bazat pe dezvoltarea proiectelor din segmentul clădirilor de birouri, al reţelelor de hi­permarketuri, an­sam­blurilor comer­ciale şi centrelor me­dicale private, dar şi pe modernizarea pro­iectelor existente. Cu toate acestea, rezulta­tele obţinute se dato­rează în special pieţei sistemelor de eva­cuare a fumului şi ga­zelor fierbinţi, gama pro­duselor de desfu­mare Geze atingând o dublare a volumelor com­parativ cu anul fi­nanciar 2014-2015“, a declarat Vlad Sta­nislav, managing di­rector al Geze România.