ACI Cluj, unul dintre constructorii stadionului Cluj Arena: Am putea angaja imediat 100-150 de oameni, dar nu găsim forţa de muncă necesară

Autor: Laurentiu Cotu 01.08.2016

Compania de construcţii ACI Cluj, controlată de mai mulţi antreprenori locali, printre care Ioan Aşchilean, Horia Ciorcilă şi Dorel Goia, are disponibile 100-150 de locuri de muncă pentru proiectele în desfăşurare, însă constructorul spune că nu găseşte forţa de muncă necesară.

În aceste condiţii, compania a optat pentru derularea lucrărilor de construcţii în subantrepriză. În primul semestru, ACI Cluj avea în jur de 370 de angajaţi.

„Am putea angaja imediat 100-150 de oameni, însă problema este că nu găsim forţa de muncă necesară. În prezent suntem implicaţi în dezvoltarea mai multor proiecte şi desfăşurăm lucrările în subantrepriză“, a declarat pentru ZF Transilvania Dorin Aşchilean, director general al ACI Cluj.

Compania clujeană are în portofoliu di­verse lucrări de construcţii, printre care Sali­na Turda, din judeţul Cluj, stadionul Cluj Arena, mai multe clădiri adminis­tra­tive, construcţii industriale şi hidrotehnice, lucrări de instalaţii, dar şi o fabrică de panificaţie şi depozitul de produse congelate Macromex în Câmpia Turzii.