OLX a lansat o platformă proprie de anunţuri imobiliare. Naspers începe ofensiva pe nişa anunţurilor imobiliare online, o piaţă estimată la 2 mil. euro

Autor: Ioana Nita 04.08.2016

Prin lansarea storia.ro, OLX – cel mai mare site de anunţuri online de pe piaţa locală de profil şi totodată cel mai vizitat site din România după numărul de vizitatori unici - intră în competiţie directă cu imobiliare.ro – cel mai mare site de anunţuri dedicate domeniului imobiliar.

Naspers, gigantul sud-african care deţine o serie de businessuri online şi media la nivel global, atacă piaţa de anunţuri online din România dedicată domeniului imobiliar cu o platformă proprie, numită Storia, lansată prin intermediul OLX.ro – cel mai mare site de anunţuri online de pe plan local. Grupul sud-african intră astfel pe o piaţă estimată la peste 2 milioane de euro, dominată de imobiliare.ro, platformă deţinută în prezent de grupul elveţian de media Ringier.

Interesul pentru piaţa de anunţuri imobiliare online din România a crescut foarte mult în ultima perioadă. Astfel, pe plan local au intrat o serie de jucători noi, precum wizmo.ro, lajumate.ro sau directimo.ro, şi s-a realizat de asemenea una dintre cele mai mari tranzacţii din domeniu - grupul elveţian de media Ringier a achiziţionat imobiliare.ro – cel mai mare site dedicat sectorului imobiliar din România.