Mega Image se mută în următoarele două săptămâni în proiectul Plaza România Offices, unde a închiriat o treime din totalul spaţiilor de birouri

Autor: Alina-Elena Vasiliu 15.08.2016

♦ Mallul Plaza România, deţinut de grupul turc Anchor, a trecut printr-un amplu proces de renovare, prin care a transformat 10.600 mp de retail în spaţii de birouri ♦ Zona de office face parte practic din centrul comercial, comunicând direct cu spaţiul în care se regăsesc magazinele.



Retailerul belgian Mega Image îşi mută birourile în proiectul Plaza Ro­mâ­nia al grupului Anchor în următoarele două săptă­mâni. Mutarea vine după ce, în mai, compania de dezvoltare imobiliară Anchor Grup a anunţat că a finalizat lucrările de reconversie a unei părţi din mall în spaţii cu destinaţie office. Iniţial, mutarea Mega Image a fost anunţată pentru luna iulie.

„Încă nu ne-am mutat, dar cu si­guranţă ne vom reloca birourile în Plaza până la sfârşitul lunii august. Deocam­da­tă funcţionăm tot în spaţiul din zona Griviţa“, spune Adrian Nicolaescu, mar­keting vicepresident al Mega Image România.

Necesitatea unui spaţiu mai încăpă­tor pentru sediul central al Mega Image vine ca rezultat al dezvoltării activităţii com­paniei din ultimul an, spuneau repre­zentanţii companiei la începutul lui 2016.